• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

GLEDAJ: Mi nismo andjeli 2

Mi nismo andjeli 2
Glumci:

Nikola Kojo, Mirka Vasiljević, Srđan Todorović, Uroš Đurić

- U nastavku kultnog filma upoznajemo Nikolinu ćerku - Sofiju, slatku devojčicu od 15 godina. Sofija počinje da pokazuje interesovanje za suprotni pol, dok Nikola, patološki ljubomoran otac, ulaže maksimalne napore da svoju jedinicu zaštiti od bilo kakvog muškog uticaja i ne birajući sredstva eliminiše sve potencijalne kandidate! Naravno, to nije nimalo lako, posebno što su đavo i anđeo ponovo odlučili da se opklade oko "srećnog ili nesrećnog kraja" ove urnebesne komedije!

- Nikola je i dalje šminker iako su godine učinile svoje. Bezbrižnu rutinu beogradskog švalera dramatično prekida njegova ćerka mezimica Sofija, koja tek što je napunila 15 godina, a "napaljeni" tinejdžeri počinju da navaljuju na njena vrata.

- Sofija je snažna devojka koja sa taticom ide na utakmice i puca u paint-ball areni. Onda, za 15. rođendan, njegova bivša supruga Marina i njena prijateljica Violeta Zubić unajmljuju modne i kozmetičke eksperte (čitaj pedere) koji će od "ružnog pačeta" napraviti "seksi labuda". Ipak, pravi pakao za Nikolu nastaje tek kad Marina i Violeta odu na nedelju dana u Rim i prepuste nervoznom ćaletu brigu o Sofiji. Pritisnut buljucima udvarača, Nikola počinje da ludi i koristi trikove, nasilje i psihoterapiju kako bi Sofiju spasao od - seksa!


0 komentari:

Objavi komentar

 

Oznake

Besplatni programi i igre

Besplatne igre

Besplatne igre
Igraj igre
Copyright 2010 Filmovi - All Rights Reserved.